Hoe kan ik een gebruiker bewerken of wijzigen?

Uit VERA FAQ
Ga naar: navigatie, zoeken

Ga als volgt te werk om de gegevens van één gebruiker te bewerken.

1. Ga naar https://portal.office.com en meld je aan.
  2. Selecteer Beheerder in Office 365. Of selecteer achtereenvolgens het startprogramma voor apps
    en Beheerder.
  3. Selecteer Gebruikers.
  4. Klik op de pagina Actieve gebruikers op de gebruiker die je wil bewerken en klik op Bewerken
  5. Klik op het tabblad Details, Rollen, Instellingen, Licenties, E-mailadres of Meer, afhankelijk van de wijzigingen die je wil aanbrengen.
    Belangrijk: Als je een gebruiker blokkeert voor aanmelding bij Office 365, duurt het ongeveer een uur voordat dit op alle apparaten en clients van die gebruiker is doorgevoerd.
  6. Breng de wijzigingen aan en klik op Opslaan.

[Terug]